Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ζουμερό καλοκαίρι


Δυνατή μουσική στο αμάξι που κάνει τους αραχτούς τυπάδες στα μπαρ να γυρνούν το κεφάλι. Χέρια στην ανάταση από την οροφή του κάμπριο (του κούκλου φίλου που γνώρισες μόλις χθες) για τις πιο καταπληκτικές φωτογραφίες που θ' ανέβουν φέτος το καλοκαίρι στο twitter. Χαμόγελα λαμπερά,τα οποία λίγοι αντέχουν να θαυμάζουν (μεταξύ μας,οι περισσότεροι τα ζηλεύουν).
Δεκάρα δε δίνουμε. Είμαστε μα-ζί,με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Μπορούμε να γελάμε όσο δυνατά θέλουμε,μπορούμε να φωνάζουμε και να μη μας ακούει κανείς,να κάνουμε σεξ (γιατί αυτή η ζωώδη πράξη που μας προκαλεί ηδονή,έτσι λέγεται!) σε απόμερες παραλίες και να είμαστε σίγουροι ή σχεδόν σίγουροι πως κανείς δεν θα μας δει σε αυτό το ξεχασμένο,βραχώδες μέρος.
Είναι ωραίο να παίρνουμε παγωτό και πουράκια με γέμιση σοκολάτας ξέροντας πως δεν θα βάλουμε ούτε γραμμάριο. Lucky us! Να βολτάρουμε ατελείωτα και στην ερώτηση "τι ώρα είναι" να κοιτιόμαστε συνωμοτικά μην έχοντας ιδέα για την απάντηση. Να γυρνάμε αποκαμωμένοι σπίτι και να μην έχουμε κανέναν να μας περιμένει. Έχει την φάση του το άγνωστο και το επικίνδυνο. Ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και αυτό μας εξιτάρει κόβοντάς μας την αναπνοή σε δευτερόλεπτα. Γι' αυτό και σήμερα υποσχέσου πως δεν θα γυρίσουμε πριν την ανατολή του ηλίου. Και μη σε νοιάζει που το βιολογικό μας ρολόι είναι χαλασμένο,με τα πρώτα κρύα θα το φιξάρουμε. Μέχρι τότε άφησε το στήθος σου να ρουφήξει όλο τον αέρα του κόσμου κι ας στερέψουμε από οξυγόνο. Τότε δεν θα έχει καμία σημασία,γιατί θα έχουμε ρισκάρει,γιατί θα έχουμε ζήσει,θα έχουμε αγαπήσει και δοθεί.
Γιατί είναι μαγικό να μην ξέρεις και ακόμη πιο μαγικό είναι να έχεις όλες σου τις αισθήσεις τεντωμένες περιμένοντας για την επόμενη μυρωδιά που θα επισκεφτεί τη μύτη σου,περιμένοντας για την επόμενη φωνή που θα ψιθυρίσει γλυκά το όνομά σου.
Μην τρέχεις. Στάσου λίγο και δες το καλοκαίρι που σκαρφαλώνει στην παλάμη σου,μην το χάσεις γιατί είναι ότι πολυτιμότερο έχεις,κράτά το σφιχτά αγάπή μου!

2 σχόλια:

  1. Τι κάνει το γλυκό μου κοριτσάκι μέσα στο μακρύ καυτό καλοκαιράκι??ένα post καλοκαιρινό με άφθονο συναίσθημα και θαλασσινή αύρα να κυριεύει τις αισθήσεις...γράφεις απίστευτα ματάκια μου και σε έχω μέσα στην καρδιά μου...θέλω να περνάς καλά ..να ρουφάς απο τη ζωή το κάθε λεπτό και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική!σου στέλνω την αγάπη μου και να περνάς καλά ματάκια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι απίστευτα γλυκιά και σ' ευχαριστώ πολύ.
      Εύχομαι να περνάς και εσύ υπέροχα και να είσαι καλά.
      Σε φιλώ :)

      Διαγραφή