Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί

Πριν αρχίσεις,βάλε μουσική που κάνει την καρδιά να πεταρίζει.

Νιώθεις το βλέμμα του κολλημένο επάνω σου. Γυρίζεις διστακτικά και τον βλέπεις. Στέκεται απέναντι ακουμπώντας στο σταντ και σε καρφώνει με τα μελί του μάτια κι είναι τόσο όμορφος που μοιάζει ο τέλειος άντρας,για εσένα. Κι αφού κάνεις σιωπηλά αυτή τη σκέψη,χαμογελάς από αμηχανία και προχωράς προς το μέρος του με την πρόφαση να παραγγείλεις ακόμη ένα κοκτέιλ με γεύση φράουλα,που κάνει τα χείλη ζοφερά να μοιάζουν με χουλιγουντιανή σταρ. Από τη μεριά που είναι αυτός,το μάγουλό σου το νιώθεις ζεστό ενώ τα χέρια σου είναι κρύα. Αφότου πήρες το κοκτέιλ πηγαίνεις να φύγεις προσπαθώντας να ισορροπήσεις καθώς το άρωμά του σου προκάλεσε ζάλη. Ώσπου γίνεται αυτό που είδες χθες βράδυ στην ταινία και ψιθύρισες "Μακάρι να γινόταν και στην πραγματική ζωή".

Σε πιάνει από τη μέση και αρχίζεις ασυναίσθητα να κουνάς το κορμί σου στο ρυθμό της μουσικής. Τον κοιτάς στα μάτια και τη στιγμή που πλησιάζει επάνω σου,όλο το κορμί σου τεντώνεται και ανατριχιάζει. Δεν μπορείς πια να ελέγξεις την ανάσα σου η οποία γίνεται όλο και πιο γρήγορη. Κάποια στιγμή δεν αντέχεις να τον κοιτάς από την τόση ομορφιά που εκπέμπει επάνω σου και απλά χορεύεις με έναν άγνωστο στρέφοντας το βλέμμα σου αλλού. Η παρέα σου λέει τ' όνομά σου κι εσύ τον φιλάς  χωρίς πολλή σκέψη. Κι έπειτα χάνεσαι μέσα στο πλήθος.

Δεν έχεις ανασφάλειες πως θα το κάνεις,ποιος είναι αυτός που πας να φιλήσεις,δεν υπάρχει μετά. Υπάρχει μόνο το τώρα και η πείρα σου δίδαξε ότι οι καλύτερες αποφάσεις είναι της στιγμής,αυτές που αποκαλείς αυθόρμητες. Δεν προσπάθησες να μάθεις τον αριθμό του,δεν θέλησες να κρατήσεις επαφή,μόνο αυτό αρκούσε για να σε κρατήσει σε εγρήγορση και να αναμένεις ένα υπερ-τέλειο καλοκαίρι!




(πηγή έμπνευσης ο Παυλίδης <3)

2 σχόλια:

  1. Πόσο ωραία σκηνή! Δεν υπάρχει η γλύκα αυτού του συναισθήματος, να σε γεμίζει ολόκληρη η μυρωδιά του και να σε καίνε τα μάτια του...! Αχ αυτές οι πρώτες φορές. Χαράσσονται ανεξίτηλα...

    Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα και από τις πιο συναρπαστικές σκηνές που μπορεί να συμβεί σε κάποιον.

      Καλησπέρα Μαρία!

      Διαγραφή