Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Αλκοολικές νύχτες μίσους

Να! Είναι τελικά και κάποια βράδια,που το γράψιμο δεν είναι μόνο μια ανάγκη,αλλά είναι απλά το μοναδικό σου αποκούμπι. Με τη βότκα στο μισο-σπασμένο ποτήρι να ματώνει το χείλος σου σε κάθε γουλιά κι όσο παραπάνω πίνεις να νιώθεις ένας ροκ σταρ του σινεμά,κι ας απέχεις πολύ από αυτό. Με τα στριφτά τσιγάρα,γιατί τα άλλα είναι ακριβά,παίρνεις τον καπνό όλο μέσα σου ελπίζοντας πως θα σε ζαλίσει λίγο και φυσώντας τον καπνό με μίσος που βγαίνει από τα πνευμόνια σου έχεις την ψευδαίσθηση ότι ξεφορτώνεις ότι άσχημο σε καταβάλλει κι ότι λάθος έχεις κάνει. Τα νεύρα σου είναι σπασμένα,τόσο που μια λέξη να ακούσεις θα αρχίσεις να ουρλιάζεις υστερικά. Κυκλοθυμία ως εκεί που δεν πάει. Δεν ήσουν έτσι.
Εικόνες και όνειρα απάτηλα,τρελά,θολώνουν το μυαλό σου. Επανάσταση. Η μόνη λέξη που τη δεδομένη στιγμή φαίνεται τόσο οικεία. Γιατί είναι η στιγμή που έχεις τόση όρεξη και που θες να τα δώσεις όλα μια κλωτσιά,δυνατή,που να πονέσει. Να πονέσεις όσους σε πόνεσαν. Να τους μισήσεις,να τους φθείρεις όπως σε έφθειραν και να διαλύσεις κάθετί όμορφο που ένιωσαν γιατί δεν το αξίζουν,δεν το αξίζεις. Να τινάξεις στον αέρα ότι λίγο έχει απομείνει και να διαλύσεις κάθε δεδομένο. Έτσι,έρχεται η στιγμή η δικιά σου,η στιγμή που κανένας δεν έχει περισσότερη σημασία από τον ίδιο σου τον εαυτό και δε διστάζεις να σκορπίσεις τα κομμάτια τους εδώ κι εκεί,όπως κάποτε έκαναν εκείνοι σ' εσένα. Νόμιζαν πως δεν θα τιμωρηθούν,αλλά γελάστηκαν. Μια αφορμή μόνο είναι αρκετή για την επανάσταση που ουρλιάζει η ψυχή σου και έκανες πως δεν ακούς. Μα τώρα φωνάζει τόσο δυνατά που ακόμη και τ' αυτιά να κλείσεις,πάλι η λέξη βουίζει στο κεφάλι σου και το μίσος που νιώθεις είναι αστείρευτο που νομίζεις πως θα σε συντροφεύει για πάντα.




άσε με γαμώτο να σας πνίξω. δεν αξίζει να υπάρχετε σ' αυτό τον κόσμο.

11 σχόλια:

  1. Ουφ... Υπάρχουν κι αυτές οι νύχτες! Και πονάνε τόσο, όσο η κλοτσιά που θες να δώσεις. Αλλά αυτό το μίσος, τι να γίνει, θα καταλαγιάσει κάποτε..ελπίζω.. (το δικό μου μίσος δε λέει να ημερέψει πάντως, και μισώ.. μισώ πολύ..)
    Στο tumblr μπήκα από περιέργεια επειδή το είχες στα δεξιά.. Ούτε που κατάλαβα όμως πώς λειτουργεί και το παράτησα :Ρ θα ξαναπροσπαθήσω όμως μια από αυτές τις μέρες να το μάθω ;)
    Όχι, δεν είναι ο Αλέξανδρος, δεν έχει προφίλ εκεί.. :/ ποιος ξέρει ποιος είναι :/
    Φιλάκια πολλά!!! Καλό σαββατόβραδο!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτές οι νύχτες δε με πονάνε συνήθως,ούτε με πληγώνουν πια. με εκνευρίζουν και για κάτι τέτοια βράδια θα έπρεπε να με ευχαριστούν που δεν τους έχω κοντά μου. τελευταία μισώ κι εγώ πολύ και δεν μπορώ να το αποβάλλω.
      εντάξει. καλό βράδυ :)

      Διαγραφή
  2. Έχει περάσει τόοσος καιρός που τα κρατούσες όλα μέσα σου και τους έκανες όλα τα χατήρια ..Έφτασε όμως η στιγμή για το μεγάλο μπάμ! κι όσο θες να το υποτάξεις , τόσο αυτό ανυπάκουο θα συνεχίζει την διαδρομή του προς την ''ελευθερία '' (την διαδρομή από τα εσώψυχά σου στο στόμα σου ..).Και νιώθεις ότι δε θα αντέξει το μέσα σου άλλη μία καταχώρηση ..
    Το περνάω κ γω τελευταία αυτό _δύσκολο_αλλά μπορεί να 'ναι και _λυτρωτικό_.
    Να παλεύεις γι αυτούς που αξίζουν ,σου αξίζουν ,τους αξίζεις ~μόνο γι αυτούς
    Καλό Χάραμα :) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μετά από κάποιες σχέσεις που έδωσες πολλά,πληγώθηκες,προσπάθησες,συνειδητοποιησες πως δεν πάει άλλο και έθεσες τέλος..είναι ενα απαραίτητο στάδιο που με τον καιρό σε λυτρώνει.
      τουλάχιστον έτσι νιώθω.
      είναι εγωιστικό αλλά πλέον δεν παλεύω για κανέναν. ας προσπαθήσουν κάποιοι άλλοι για μένα.
      είναι περίοδος που δεν υπάρχει τιποτα να δώσω.
      που δεν θέλω κανένα νταλκά πάνω από το κεφάλι μου.
      καλό βράδυ :)

      Διαγραφή
    2. Πράγματι ,έχεις δίκιο .
      Άσε που όταν αφήνεις τν εαυτό σ ελεύθερο από πολλά θέματα ..Ξεκινούν πολύ όμορφες ιστοριές ~. :)
      Καλημέρα =:-D!!!!

      Διαγραφή
  3. Ορισμένοι είναι τόσο μηδενικής αξίας που ακόμη και το μίσος προς αυτούς θα ήταν πολύ, και δώρο, αφού συνεχίζει η προσοχή προς αυτούς. Δεν αξίζει να ασχολείσαι και να βιάζεις την ψυχή σου με μίση. Άσ' τα όλα πίσω. Ό,τι έγινε έγινε, άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *η αδιαφορία είναι η χειρότερη εκδίκηση, που -πολλές φορές- αποδίδει τον πιο αβάσταχτο πόνο. Χώρια που διατηρείς και την αξιοπρέπειά σου και δεν πέφτεις στο επίπεδό τους. Άρα, διπλό χαστούκι γι' αυτούς.

      Διαγραφή
    2. αν αυτοί τα νεύρα και το μίσος τα βλέπουν ως δώρο,τότε είναι ηλίθιοι.
      η εκδίκηση αργά η γρήγορα θα έρθει.
      αν όχι από εμένα,από πρόσωπα που αγάπησαν και εμπιστεύτηκαν.
      θέλω να τους δω να πονάνε όπως πόνεσα κι εγώ.
      μπας και γίνουν ποτέ άνθρωποι και μάθουν να εκτιμούν.
      την ψυχή μου λυπάμαι μόνο,που τη δηλητηριάζω.
      αυτό ναι!

      Διαγραφή
  4. Κλωτσιά στο στομάχι αυτή σου η ανάρτηση γλυκό μου κοριτσάκι..χαστούκι σ'αυτούς που σε αδίκησαν ή σε πλήγωσαν..όμως να θυμάσαι ότι ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει..και το παίρνει και πολύ σκληρά..πιστεύω κι εγώ πως η αδιαφορία είναι η χειρότερη εκδίκηση..όταν βλέπεις ότι κάτι είναι κάλπικο΄ποταπό.ανειλικρινές στρίψε την πλάτη και φύγε..αγνόησέ τον..αν σε έχει πληγώσει να είσαι σίγουρη ότι κάποτε θα βιώσει πολύ χειρότερα αυτός που σου προκάλεσε πόνο..κι εσύ θα είσαι απ'έξω..χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείς για κανέναν..φιλάκια και αγκαλίτσα στέλνω..και καληνύχτα καραμελένια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει;
      έχω πολλά παραδείγματα που δεν πήραν ποτέ αυτό που τους άξιζε.
      με λίγη βοήθεια όμως,θα πάρουν από τα τρία το μακρύτερο.
      το να αγνοήσω,να είσαι βέβαιη πως είναι το αμέσως επόμενο στάδιο.
      φιλιά :)*

      Διαγραφή