Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

32 Αυγούστου [?]

Ο πάκος με τις φωτογραφίες είναι φουσκωμένος αλμύρα και αξέχαστες στιγμές. Αποθανατίσαμε κάθε σημαντικό λεπτό του καλοκαιριού μας. Φέτος δεν υπήρξε τίποτα ασήμαντο και θα ήταν πολύ μικροπρεπές από μέρους μας να πούμε το αντίθετο. Το σάμμερ '13 περιείχε πολύ ήλιο και πολλά κοκτέιλ. Μπαράκια με δυνατή μουσική και αυτά τα επόμενο τα underground με μπάφους και τύπους που δεν είναι του στυλ μας. Περιείχε μαγεία και έρωτες φευγαλέους. Βόλτες στην πόλη και συναυλίες που άφησαν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα.
Δεν ξεχνώ τον ελληνικό καφέ στο μπαλκόνι της γιαγιάς και τις ατελείωτες ιστορίες που μας εξιστορούσε. Τους αγώνες ποδοσφαίρου με πίτσα με τ' αγόρια και το γάβγισμα του σκύλου στις 5 το χάραμα που με ξυπνούσε εκνευρισμένη.
Τα βράδια μας. Αχ,αυτά τα βράδια μας. Θύμιζαν λίγο Μανχάταν και Νέα Υόρκη με τις μεθυσμένες γνωριμίες και τα ζαλισμένα μας φιλιά. Τα οχταράκια που κάναμε στο δρόμο και τα one night stand που χαράχτηκαν για πάντα. Βραδιές που τα κορμιά μας ανασταίναζαν ώσπου να χαράξει και μουσικές που μας έσερναν σε τρελό χορό. Τα τηλεφωνήματα τα κάποια,τα τυχαία μετά τις 12 και τα μηνύματα όλο πάθος και υπονοούμενα.

Τα μαλλιά μου εξακολουθούν να είναι ατιμέλητα και πνιγμένα στο αλάτι της θάλασσας. Τα μάτια μου σήμερα πάλι,φαίνονται μαύρα από τη μάσκαρα που δεν ξέβαψα καλά. Το βράδυ με περιμένει το ηλιοβασίλεμα με εκείνον. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το καλοκαίρι είναι αστείρευτο και παντοτινό.






*μήνα σοκολατένιο και γλυκό εύχομαι

14 σχόλια:

  1. (χτυπησες φλεβα με τις φωτογραφιες. αρχες του καλοκαιριου μου χαλασε το μεγαλο μου παθος, η φωτογραφικη μου κ εμεινα χωρις τις παγωμενες ομορφες στιγμες μου..)

    αν κ ειμαι περισσοτερο του φθινοπωρου, θα συμφωνησω μαζι σου οτι ηταν ενα καλοκαιρι που τα ειχε ολα..

    φιλια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία ανάρτηση.
    Εύχομαι να είσαι καλά και να απολαμβάνεις πολλές ωραίες στιγμές με εκείνον.....

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα, με πολύχρωμες στιγμές, σαν τα ποικίλα χρώματα που έχουν ζωγραφίσει/σημαδέψει την φωτογραφική μηχανή. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλό μήνα Λύσιππη.
      να είναι πολύχρωμος και όμορφος για όλους :)

      Διαγραφή
  4. καλημερα! καλως σε βρηκα!

    ομορφο φθινοπωρο να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το φθινόπωρο το βλέπω σαν την παρακμή του καλοκαιριού,
      δεν θέλω να τελειώσει απότομα.
      καλό μήνα!*

      Διαγραφή
  5. Χαχαχαχαχ, καλό μήνα! Το καλοκαίρι να'ναι πάντα μέσα σου! :))))
    Πολλά φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχομαι αξιες φωτογραφιων και χαμογελων και τις φθινοπωρινες στιγμες σου...!
    Καλημερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα καλοκαίρια να τα κρατάμε -λεω εγώ-σ'ένα χρυσό κουτάκι,αυτό των αναμνήσεων-γιατί περνώντας τα χρόνια έρχονται και ξανάρχονται με πολλύ συναίσθημα και τρυφερές εικόνες στο μυαλό μας!φιλάκια πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή